| Autor |
Mesaj |
|
alin_1980
|
Subiectul mesajului: weTiki - Call4Money - Portal divertisment online Scris: 14 Apr, 2009 12:44 pm |
|
|
Call4Money ( http://www.wetiki.com/cgi-bin/wtk_call4money ) este un serviciu oferit de portalul weTiki in limba romana care imbina distractia cu castigurile. Este vorba despre un serviciu la care te inscrii gratis, apelezi un numar de fix (numar fix normal, fara suprataxa!!!) si intrii in voicechat telefonic in care iti poti alege mai multe teme de discutii. Timpul petrecut in chatul respectiv este recompensat cu bani ... deci castigi bani daca ai un abonament care iti permite apeluri gratuite catre numerele de fix.....lucru binevenit zic eu in vremuri de criza Rog membrii/moderatorii forumului sa incerce si apoi sa-mi spuna ce parere au, avand in vedere ca este vorba de un audiochat. Astept intrebari cu privire la weTiki de la cei pe care chiar ii intereseaza Va multumesc Alin
|
|
 |
|
 |
|
alin_1980
|
Subiectul mesajului: Re: weTiki - Call4Money - Portal divertisment online Scris: 22 Feb, 2010 3:23 pm |
|
|
|
a trecut aproape un an si wetiki functioneaza f. bine in continuare. Pentru a va convinge, puteti sa va inregistrati si sa intrebati un utilizator wetiki mai vechi. Va asteptam si pe voi sa intrati pe wetiki si sa va convingeti. Va multumesc
|
|
 |
|
 |
|
Ramses
|
Subiectul mesajului: Re: weTiki - Call4Money - Portal divertisment online Scris: 22 Feb, 2010 3:30 pm |
|
|
|
Eu tot nu pot sa inteleg. Cum e posibil sa sun si iau bani? Poti sa imi spui si mie cum functioneaza? Suna destul de interesant ... dar totusi, sunt cam reticent.
|
|
 |
|
 |
|
alin_1980
|
Subiectul mesajului: Re: weTiki - Call4Money - Portal divertisment online Scris: 22 Feb, 2010 5:20 pm |
|
|
Ramses scrie: Eu tot nu pot sa inteleg. Cum e posibil sa sun si iau bani? Poti sa imi spui si mie cum functioneaza? Suna destul de interesant ... dar totusi, sunt cam reticent. functioneaza f. simplu: 1. te inscrii; ti se aloca un pin 2. formezi unul din numerele disponibile urmat de pinul atribuit 3 vorbesti mai simplu de atat, nu cred ca se poate! Poti vedea in orice moment, pe site, cate minute ai sunat si cati bani ai strans. De ce nu incerci sa te inscrii si sa vorbesti cu utilizatori wetiki mai vechi? Vei putea vorbi cat vrei, fiind chiar recompensat pentru timpul petrecut in chat, in plus vei afla chiar de la ei daca sunt multumiti sau nu de wetiki. daca mai sunt si alte intrebari, le ascult Va multumesc
|
|
 |
|
 |
|
Ramses
|
Subiectul mesajului: Re: weTiki - Call4Money - Portal divertisment online Scris: 26 Feb, 2010 2:23 pm |
|
|
|
ok... pasu 3 e obligatoriu? nu de alta dar nu prea am chef sa comunic cu multa lume... Si banii cum ii iau?
|
|
 |
|
 |
|
alin_1980
|
Subiectul mesajului: Re: weTiki - Call4Money - Portal divertisment online Scris: 02 Mar, 2010 4:34 pm |
|
|
Ramses scrie: ok... pasu 3 e obligatoriu? nu de alta dar nu prea am chef sa comunic cu multa lume... Si banii cum ii iau? 1. poti sa stai si sa asculti, nu trebuie neaparat sa vorbesti. 2. Platile se efectueaza prin transfer bancar daca mai sunt alte intrebari, le ascult va multumesc
|
|
 |
|
 |
|
Ramses
|
Subiectul mesajului: Re: weTiki - Call4Money - Portal divertisment online Scris: 09 Mar, 2010 11:31 am |
|
|
|
Man, din cate am vazut eu acolo pe forumul lor, e destul de ok... si nici nu sunt multi marlani, care sa te frece la icre. Am sunat si eu in vreo 2 seri si am un cont de cam 8 euro... acum totul e sa nu depaseasca costul facturii. Si zici ca daca am minute gratuite ... nu sunt taxat... ramane de confruntat cu factura, totusi.
|
|
 |
|
 |
|
alin_1980
|
Subiectul mesajului: Re: weTiki - Call4Money - Portal divertisment online Scris: 09 Mar, 2010 5:56 pm |
|
|
Ramses scrie: Man, din cate am vazut eu acolo pe forumul lor, e destul de ok... si nici nu sunt multi marlani, care sa te frece la icre. Am sunat si eu in vreo 2 seri si am un cont de cam 8 euro... acum totul e sa nu depaseasca costul facturii. Si zici ca daca am minute gratuite ... nu sunt taxat... ramane de confruntat cu factura, totusi. perfect! Atunci cand iti vine factura, am rugamintea sa scrii daca am avut dreptate sau nu. Mi-ai fi de ajutor sa confirmi, drept pt care iti multumesc anticipat
|
|
 |
|
 |
|
Ramses
|
Subiectul mesajului: Re: weTiki - Call4Money - Portal divertisment online Scris: 18 Mar, 2010 2:21 pm |
|
|
|
Gata am primit factura... Asa este...costurile pentru numerele sunate dupa ora 9 sunt 0...
Mersi mult de idee :d
|
|
 |
|
 |
|